Ce i-a spus Liviu Dragnea Vioricăi Dăncilă înainte să fie încarcerat

Ce i-a spus Liviu Dragnea Vioricăi Dăncilă înainte să fie încarcerat

FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a declarat marţi înaintea Comitetului Executiv al partidului că ultima discuţie pe care a avut-o cu Liviu Dragnea înainte ca acesta să fie arestat a fost în seara alegerilor europarlamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebată dacă a discutat cu Liviu Dragnea, premierul a explicat că ultima oară când a vorbit cu acesta a fost în seara alegerilor europarlamentare, când a fost îndemnată să nu-şi dea demisia.
 
„În seara alegerilor, mi-a spus să nu-mi dau demisia pentru că în spatele meu sunt mii de oameni care aşteaptă să punem în practică programul de guvernare. Aceasta a fost ultima discuţie pe care am avut-o cu Liviu Dragnea înainte să primească condamnarea”, a explicat Dăncilă.
 
Legat despre cum arată PSD fără Liviu Dragnea, premierul a menţionat că „nu este uşor” şi a atras atenţia că există şi la alte partide politicieni cu probleme în justiţie

„Nu este uşor. E o situţie dificlă, dar PSD dă dovadă de unitate. Sunt destui oameni care au probleme penale, care au dosare în curs şi asta nu vedeţi doar la PSD. A fost complet incorect că problemele cu Justiţie sunt doar la PSD. Aceste probleme trebuie decontate personal, nu trebuie să le decontăm toţi. De ce să fim judecaţi toţi? Nu trebui să fim priviţi în ansamblu că suntem corupţi.
 
Liderii PSD s-au reunit azi în Biroul Permanent (de la ora 11.00), apoi în Comitetul Executiv (de la ora 18.00). Mizele celor două şedinţe: desemnarea unui nou preşedinte al Camerei Deputaţilor; propunerea a trei noi miniştri pentru portofoliile rămase vacante – Justiţie, Diaspora şi Fonduri Europene; mazilirea unor lideri apropiaţi de Liviu Dragnea; stabilirea datei Congresului PSD; vot pentru interimatul Vioricăi Dăncilă.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: