Ce fel de ţară a ajuns să fie România?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probabil că pe un fel de scară Richter a ticăloşiei celor pe care guvernarea PSD-ALDE i-a infiltrat ca factori decizionali cu drepturi depline în aparatul de justiţie, cu scopul de a-i face jocurile murdare şi, mai apoi, în fine, să o îngenuncheze, doamna Adina Florea şi-a depăşit maestrul care e însuşi ministrul Tudorel Toader.

La urma urmei, cum dl. Toader încă mai este şi prof.univ.dr., ba chiar şi rector (fie el şi suspendat) al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza’’ din Iaşi, faptul acesta poate chiar ar trebui să îl bucure pe superiorul doamnei Florea. Deşi cred că în cazul sus-numitei, şi-a spus cuvântul şi educaţia primită în familie. Doamna Florea fiind fiică de membru PSD care deja şi-a dat şi el în public măsura propriei ticăloşii.

Cert e că dacă dl. Tudorel Toader se dă de ceasul morţii doar-doar îi va mai putea amăgi pe şefii PSD tergiversând redactarea şi adoptarea  atât de doritelor OUG referitoare la modificarea codurilor penale în favoarea numitului Dragnea Liviu Nicolae şi a haitei sale şi doar s-a mulţumit să obţină demiterea d-nei Laura Codruţa Kövesi de la şefia DNA (aici şi-a spus cuvântul şi laşitatea d-lui Iohannis, iar lucrul acesta nu vă va putea fi iertat, domnule preşedinte!), dezgustătoarea doamnă Florea, sub-şef al Secţiei speciale, a mers niţeluş mai departe. A dispus punerea sub control judiciar a d-nei Kövesi, măsură care a fost anulată miercuri de ÎCCJ.

Carevasăzică, doamna Florea, cea pe care profesorul de două parale şi rectorul fără demnitate din Iaşi voia să o vadă în locul d-nei Kövesi la şefia DNA, nu a mers chiar până acolo încât să recurgă la “soluţia finală”. Aceea a arestării. A anchetat-o preţ de şapte ore pe fosta şefă a DNA şi, precum securiştii de odinioară, a ţinut să se ştie asta spre a-i intimida şi pe alţii, conform principiului cine face ca ea, ca ea să păţească. Apoi a dispus instituirea controlului judiciar. Aceasta însemnând că d-nei Kövesi i-a fost interzisă plecarea din ţară, exercitarea profesiei, i-a fost blocat dreptul de a vorbi cu presa şi a fost obligată să meargă la o circă de poliţie spre a semna acolo condica săptămânală de prezenţă. Totul făcut cu gândul ca doamna Laura Codruţa Kövesi să nu poată merge la Bruxelles spre a-şi apăra ceea ce a mai rămas din şansele ei de a deveni procuror şef european.

S-a adăugat presiunea mediatică exercitată de presa aservită guvernării PSD-ALDE, adică de România tv,  de Antena 3, de tot mai jalnica TVR 1, de decredibilizata Societate Română de Radiodifuziune (numitul Georgică Severin a distrus în doi ani ceea ce s-a construit acolo încă din vremea lui Eugen Preda), de Evenimentul zilei, de Chirieac, Cristoiu, Nistorescu, Ciuvică, Savaliuc, Curea şi alte cozi de topor din jurnalismul românesc.

Miercuri ÎCCJ a infirmat măsura, abuzul calificat al grobienei Adina Florea. Care nu e exclus defel să îşi ia revanşa şi să facă acelaşi lucru şi în cazul unui alt dosar deschis pe numele d-nei Kövesi.

Fireşte, se cuvine salutat ceea ce a făcut ÎCCJ. Însă nu poţi să nu te întrebi ce ţară a devenit România în cei doi ani şi mai bine de când e guvernată de PSD şi ALDE, de inşi laşi, netrebnici şi neterminaţi de genul unui Dragnea sau Tăriceanu când se ţine cont de denunţurile unui fugar de teapa lui Ghiţă căruia pentru serviciile făcute şleahtei i s-au retras acuzaţiile şi cererea de extrădare din Serbia. Ţara minciunilor în floare şi a iminenţei reinstaurării dictaturii şi fricii.

Ţara în care Volga neagră poate să reintre oricând în funcţiune. Şi să ne aştepte pe oricare dintre noi la scara blocului.

Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors. ro  şi pe blogurile adevărul.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite