Ce avere are Roberta Anastase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase FOTO Arhiva Adevărul
Fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase FOTO Arhiva Adevărul

Fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, este mai bogată cu un teren şi o casă de anul acesta. Potrivit declaraţiei de avere, deputatul a primit imobilele de la părinţii săi.

Fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a trecut în declaraţia de avere depusă la Camera Deputaţilor un teren de peste o mie de metri pătraţi şi o casă în construcţie în localitatea Mogoşoaia. Cei care i-au donat parlamentarului cele două imobile sunt chiar părinţii săi.

Pe lângă acestea, deputatul de Prahova mai deţine un teren de peste 500 de metri pătraţi şi o casă de 156 de metri pătraţi, în Comuna Valea Doftanei, Judeţul Prahova.

Potrivit aceleaşi surse, Roberta Anastase conduce un autorurism cumpărat în leasing în anul 2007 şi deţine bijuterii şi metale preţioase în valoare de 13.000 de euro. Deputatul păstrează în conturile şi depozitele bancare deschise între 2004 şi 2008 sume de la 52.000 de lei la 36.000 de euro.

Conform declaraţiei sale de avere, Roberta Anastase a încasat anul trecut un venit de 60.245 lei ca deputat, la care se adaugă suma de 11.087 primită ca diurne de la Parlament.

În acelaşi timp, colega sa, deputatul Elena Udrea a obţinut anul acesta, în urma divorţului de Dorin Cocoş, şase terenuri, trei clădiri şi două maşini. Pe lângă acestea, Udrea mai deţine în proprietate două autoturisme, bijuterii în valoare de 50.000 de euro şi conturi bancare de peste 19.000 de lei şi 440.000 de euro.

Materiale pe aceeaşi temă:

Cu ce s-a ales Elena Udrea în urma divorţului

Rochia fără spate a Elenei Udrea i-a luat faţa miresei Roberta Anastase

Nunta Robertei Anastase. „Am venit s-o văd pe Udrea, că e mai frumoasă ca mireasa“


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite