Cătălin Rădulescu nu-şi uită fostul şef: Ne dorim foarte tare ca Liviu Dragnea să fie liber. Sper din toată inima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catalin Radulescu FOTO Inquam Photos
Catalin Radulescu FOTO Inquam Photos

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat miercuri că speră ca judecătorii CCR care dezbat contestaţia formulată de Florin Iordache privind legalitatea completurilor de trei judecători, să dea o decizia favorabilă, de care ar beneficia şi fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea.

„Ne dorim foarte tare ca Liviu Dragnea să fie liber. Sper din toată inima să beneficieze (de o decizie favorabilă a judecătorilor CCR, nr.)”, a declarat Cătălin Rădulescu, citat de Digi24.

Un apropiat al lui Dragnea, Rădulescu a fost surprins într-o filmare de la Congresul PSD de sâmbăta trecută în timp ce îl huiduie pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan. Acesta din urmă era unul din principalii contestatari ai fostului lider PSD. În imagini se vede cum Rădulescu se ridică de mai multe ori de pe scaun şi îl huiduie pe Oprişan.


„N-ai tras pentru partid şi vrei să vorbeşti, bă, nesimţitule? Ieşi afară, nesimţitule. Ai zis că nu tragi pentru partid. Aşa-ţi trebuie. A zis că n-a tras pentru partid ca să intre Dragnea la puşcărie”, exclamă Cătălin Rădulescu pe filmare.

CCR ia în dezbatere azi pentru a şasea oară sesizarea formulată de Florin Iordache pe tema completelor specializate de la Curtea Supremă. Cristina Tarcea, şefa instanţei supreme, a cerut judecătorilor amânarea unei decizii până la pronunţarea CJUE, contestând şi numirea preşedintelui CCR, Valer Dorneanu, ca judecător raportor în acest caz. Cererile i-au fost respinse iar dezbaterile au continuat.

Între timp, la Rahova, Liviu Dragnea s-a întors la meseria de bază după ce a primit aprobarea să lucreze la garajul auto al penitenciarului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite