Cătălin Rădulescu, deputat PSD: Toader să ceară şi revocarea procurorului general! Sper ca preşedintele, în acest ultim ceas, să accepte revocarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut ca „deputatul mitralieră“, crede că propunerea de revocare a şefei DNA e prea puţin. Rădulescu vrea ca ministrul Justiţiei să ceară şi revocarea lui Augustin Lazăr, procurorul general al României.

Deputatul PSD a avut un mesaj şi pentru preşedintele Klaus Iohannis. ”Sper să nu se oprească aici şi se va cere şi revocarea procurorului general, care e la fel de culpabil ca şi Kovesi, pentru că a acoperit-o în toţi aceşti ani. A avut semnale şi nu a făcut nimic. Mă aştept ca aceste măsuri să nu se oprească aici. Sper ca preşedintele, în acest ultim ceas, să înţeleagă că reprezintă drepturile şi libertăţile omului şi să accepte revocarea dânsei. Să arătm nedreptăţile, abuzurile, gravele greşeli de la DNA.”, a spus Cătălin Rădulescu la Digi 24.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut, joi seara, revocarea şefei DNA. Asta după ce a prezentat mult aşteptatul raport privind activitatea managerială din cadrul DNA. „Trebuie să eliminăm ce este rău”, a spus Toader. „Pentru acte şi fapte de netolerat într-un stat de drept, în temeiul prevederilor legale, declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului şef DNA”, a anunţat acesta.

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat imediat după ce ministrul Justiţiei a anunţat că va propune revocarea şefei DNA Laura Codruţa Kovesi. Administraţia Prezidenţială susţine că raportul citit de Tudorel Toader este „lipsit de claritate“şi diferă de analiza preşedintelui Iohannis. Cotroceniul susţine că şeful statului se declară în continuare mulţumit de activitatea şefei DNA.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite