Cătălin Rădulescu, deputat condamnat definitiv pentru corupţie: Iohannis, „un penal“. Să stea cu poporul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, condamnat definit la un an şi şase luni pentru corupţie, a declarat, marţi, că a părăsit sala de plen unde preşedintele Klaus Iohannis adresa un mesaj Parlamentului pentru că nu vrea să asculte „un penal“.

„Nu vreau să stau să ascult un penal. Am ieşit din sală pentru că nu spune de ce a acceptat ca SRI şi DNA, patru ani de zile, să facă echipe mixte să ancheteze oameni, asta trebuie să ne spună, că era preşedinte, e preşedinte", a declarat Cătălin Rădulescu, după ce a părăsit plenul Parlamentului. 

Totodată, social-democratul a spus că Iohannis nu îi reprezintă pe cei din PSD. „Nu e preşedintele nostru, să stea cu cine l-a ales. Să stea cu poporul lui. Noi suntem aleşi ai poporului nostru, nu ai poporului lui", a continuat Rădulescu.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost condamnat definitiv, în decembrie 2016, de instanţa supremă, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

Un gest ieşit din comun a avut parlamentarul Liviu Tit Brăiloiu, cel care, în momentul ieşirii din sala de plen, le-a arătat colegilor un gest obscen.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite