Cătălin Predoiu: Ciprian Ciucu va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru Primăria Capitalei. Ciucu: Zestrea pe care o aduc e credibilitatea mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Predoiu. FOTO David Muntean
Cătălin Predoiu. FOTO David Muntean

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a anunţat, luni, că fostul candidat al M10 pentru Bucureşti, Ciprian Ciucu, va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru Consiliul General al Capitalei, fiind propus după alegeri pentru una din funcţiile de viceprimar.

„În urmă cu aproape o jumătate de oră, Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL. Este partenerul meu în echipa pentru Bucureşti. Va fi viceprimarul Capitalei după alegeri Sunt extrem de mulţumit şi fericit că putem să prezentăm bucureştenilor o ofertă integrată, un tandem de candidaţi pentru Primăria Generală care să legaranteze finalizarea proiectelor pe care le vom prezenta pentru Bucureşti Ciucu este un expert în administraţie publică. A lucrat în ţară şi peste hotare în acest domeniu. Azi a făcut un pas important. Sunt optimist, sunt încrezător că vom câştiga împreună“, a declarat Cătălin Predoiu într-o conferinţă de presă comună cu Ciprian Ciucu, adăugând că noul partener nu va primi deocamdată nicio funcţie în partid.

„Domnul Ciucu este primul pe lista de consilieri al PNL pentru Consiliului General al Municipiului Bucureşti“, a precizat Predoiu, care a punctat faptul că pe lista de consilieri nu se află şi Marian Munteanu.

Tandem Predoiu-Ciucu

Capul de listă al liberalilor pentru Copnsiliul General a explicat motivele pentru care a venit şi faptul că prin trecerea sa în PNL vrea să poată pune în aplicare ideile sale despre administraţia publică. „Voi face un tandem cu domnul Predoiu. Va reieşi un singur program. Niciodată nu m-am dezis de ideologia mea liberală. Acum am găsit o formulă prin care ideile mele pentru Bucureşti să fie puse în aplicare“, a declarat Ciucu.

Întrebat despre aportul pe care îl poate aduce venirea sa în PNL, Ciucu a menţionat faptul că nu a intenţionat să atragă şi alţi oameni din M10. „Zestrea pe care o aduc e credibilitatea mea şi modul în care m-am pregătit până acum“, a răspuns pe scurt Ciucu.

Predoiu nu a vrut să dea şi alte nume de oameni aflaţi pe lista de consilieri, urmând ca în această după-amiază să facă publice întreaga listă. „E o listă pe care se regăsesc foarte multe nume noi. Pot să spun că aproximativ 50-60% din listele PNL sunt liste care au răspuns cerinţelor bucureştenilor. Per total, ne-am apropiat de 30% (n.r.-procentul de femei)“, a ţinut să sublinieze Predoiu, după ce PNL-ul a fost criticat pentru că nu avea suficiente femei pe listele lor pentru a respecta cota de gen. 

Predoiu, despre pozele cu Cristian Sima

După ce a declarat zilele trecute faptul că îl cunoaşte doar din vedere pe brokerul Cristian Sima, Predoiu a mărturisit că a fost chiar la petreceri cu cel din urmă. „Pozele sunt reale. Sunt poze făcute într-o perioadă în care domnul Sima era unul dintre cei mai apreciaţi oameni în materie de piaţă financiară. Nu am făcut nimic din ce nu face un român de Revelion. Adică, beau un pahar de vin să mă simt bine“, a declarat candidatul PNL pentru Capitală, referindu-se la mai multe fotografii în care apărea alături de Sima petrecând. „Nu am făcut nimic din ce să-mi fie ruşine în viaţă. Nu a fost nimic ilegal, nimic imoral“, a ţinut să precizeze Predoiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite