Scandal la audierea lui Predoiu. Şerban Nicolae: „Cele spuse sunt de un politicianism greţos”. Ministrul desemnat pentru Justiţie primeşte aviz pozitiv

Scandal la audierea lui Predoiu. Şerban Nicolae: „Cele spuse sunt de un politicianism greţos”. Ministrul desemnat pentru Justiţie primeşte aviz pozitiv

Cătălin Predoiu. FOTO Inquam Photos

Ministrul desemnat pentru Justiţie, Cătălin Predoiu, a primit aviz pozitiv la audierea sa pentru postul din Guvernul Orban. Predoiu a avut mai multe contre cu PSD-istul Şerban Nicolae, preşedinele Comisiei juridice din Senat.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Cătălin Predoiu a primit aviz pozitiv la audieri. Ministrul propus pentru Justiţie a primit 38 de voturi „pentru”, 12 „împotrivă” şi opt aleşi s-au abţinut. 
 
UPDATE La sesiunea de întrebări senatorul Şerban Nicolae a declarat că afirmaţiile lui Predoiu sunt de un „politicianism greţos” şi ar face bine să-şi ia notiţe de la el, pentru că aşa mai învaţă câte ceva.
 
Şerban Nicolae a subliniat că rapoartele MCV sunt redactate prost şi că de multe ori nu ar avea sens. 

„De 10 ani în România se duce o luptă crâncenă în jurul justiţiei, care a divizat societatea. Confruntarea a ajuns şi în magistratură, transformată pe alocuri în război. Această situaţie e intolerabilă şi nu mai poate continua”, a declarat Cătălin Predoiu. 

 
Ministrul desemnat pentru Justiţie consideră că ar fi o catastrofă ca doar România să rămână cu Mecanismul de Cooperare şi Verificare. 
 
„Să fim singura ţară din UE care rămâne cu MCV ar fi o catastrofă. Ne vom căuta şi vom găsi suporteri în UE. Voi solicita sprijinul europarlamentarilor români pentru a ne susţine la Bruxelles pe subiectul MCV. Voi solicita sprijinul dumneavoastră şi al MCV. Instituţiile europene trebuie informate corect şi complet asupra progreselor”, a mai declarat Predoiu.
 
Liberalul a punctat faptul că au fost şi greşeli, cum s-a întâmplat la DNA Ploieşti, dar asta nu înseamnă că nu trebuie remarcate meritele procurorilor DNA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: