Cătălin Predoiu: „Candidatul dreptei la prezidenţiale va fi de la PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătătlin Predoiu FOTO Arhiva Adevărul
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătătlin Predoiu FOTO Arhiva Adevărul

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu a declarat duminică că partidul nu va accepta un candidat comun al dreptei la Preşedinţie decât din interiorul său, fiind convins de o victorie la următoarele alegeri prezidenţiale.

„Ceea ce trebuie să facem noi este să întărim partidul, pentru că nu poate exista dreapta fără PDL. Acum o lună ne cereau desfiinţarea, acum ne cer o alianţă. Da, noi suntem cei care vor coagula dreapta, dar PDL va arăta linia. În ce priveşte desemnarea candidatului la Preşedinţie, PDL îl va da. O să avem Cotroceniul, indiferent cu cine din rândurile noastre, dar o să-l avem!“, a afirmat vehement Predoiu.

Fostul ministru al Justiţiei nu a ezitat nici să arunce cu săgeţi asupra noului partid Mişcarea Populară. „Mişcarea Populară nu este o mişcare, iar populară cu atât mai puţin“, a continuat prim-vicepreşedintele PDL.

Cătălin Predoiu consideră că PDL are resursele necesare pentru a merge la luptă, însă asigură că anumite lucruri se vor schimba. „Avem o echipă puternică şi avem oameni valoroşi, avem un partid în care avem o comunicare între centru şi bază. Nu mai merge ca altădată, să fie o locomotivă şi 20 de vagoane, ci trebuie 20 de locomotive, şi sunt atâţia oameni de valoare la vârful PDL", a mai adăugat Cătălin Predoiu.

Deputatul PDL, Elena Udrea, şi liderul partidului, Vasile Blaga, susţin la unison formarea unei construcţii politice de centru-dreapta care să aibă un candidat unic la alegerile prezidenţiale. Elena Udrea nu exlude nici varianta unei colaborări cu PNL dacă acesta va rupe alianţa cu PSD.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă că unul dintre potenţialii candidaţi ai partidului la alegerile prezidenţiale ar putea fi Cătălin Predoiu.

Materiale pe aceeaşi temă:

Cătălin Predoiu, potenţial candidat la Preşedinţie din partea PDL

PDL este deschis pentru o colaborare cu toate partidele de centru-dreapta, inclusiv cu PNL

UPDATE Elena Udrea, la Consiliul PDL: „Centru-dreapta să aibă un singur candidat la Preşedinţie“




 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite