Cătălin Moroşanu, despre candidatura lui Orban la şefia PNL: Nu cred că va avea nevoie de o lovitură, va câştiga prin prestanţa lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luptătorul Cărălin Moroşanu, după ce a câştigat titlul de „Regele junglei”. FOTO PRO TV
Luptătorul Cărălin Moroşanu, după ce a câştigat titlul de „Regele junglei”. FOTO PRO TV

Luptătorul Cătălin Moroşanu, vicepreşedinte al PNL Iaşi şi consilier judeţean Iaşi, se numără printre susţinătorii lui Ludovic Orban în cursa pentru preşedinţia formaţiunii, fiind prezent luni la sediul central al partidului, unde Orban şi-a depus oficial candidatura. El a declarat că îl susţine pe Ludovic Orban deoarece îl consideră un lider puternic şi carismatic.

„Eu cred că domnul Orban nu are nevoie de nicio lecţie de autoapărare. Este un lider puternic şi cred că o să răzbată şi o să preia preşedinţia PNL. Eu sunt un om pragmatic şi cred că toţi colegii de partid ar trebui să fie pragmatici. Orban are cele mai multe şanse să ajungă preşedinte, este un lider carismatic şi într-adevăr, în momentul în care transmite ceva, este auzit de tot poporul”, a declarat Moroşanu.

Întrebat, în glumă, ce lovitură ar trebui să îi aplice Orban contracandidatului său, având în vedere că „sunt amândoi de talie mică“, fostul luptător de K1 a răspuns că la congresul PNL nu va fi nevoie de lovituri. „Nu cred că va avea nevoie de nicio lovitură, Ludovic Orban va câştiga prin prestanţa lui”, a adăugat Moroşanu.

Ludovic Orban şi-a depus luni, la sediul central al PNL, candidatura pentru preşedinţia partidului, alături de aproximativ o sută de susţinători, printre care liderii celor mai puternice organizaţii judeţene ale formaţiunii, spunând că, împreună cu echipa sa, îşi doreşte să construiască un Partid Naţional Liberal care să câştige toate alegerile de aici înainte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite