Opoziţia la Liviu Dragnea prinde contur. Cătălin Ivan: Lucrăm la un proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris vineri, pe Facebook, că lucrează la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului, în condiţiile în care nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluţie în loc, iar el l-a criticat în nenumărate rânduri pe Liviu Dragnea pentru modul „închis, autoritar spre dictatorial” în care conduce formaţiunea.

„Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluţie în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune şi de direcţie din ultimul timp”, a precizat Cătălin Ivan.

El a evidenţiat importanţa unei dezbateri interne în PSD despre cum ar trebui să arate un partid de stânga „curat, modern, european şi credibil”.

„Foarte curând vom prezenţa public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noştri, membri ai PSD. Vom analiză atunci câte din propunerile noastre vor fi bune şi câte nu. Important este să avem o dezbatere internă nu despre cum întărim puterea unei persoane în partid, în niciun caz despre cum să-i apărăm pe unii să nu ajungă în faţă instanţei sau cum să-i ajutăm să se îmbogăţească mai uşor din banii publici, ci despre cum trebuie să arate un partid de stânga curat, modern, european, credibil”, a adăugat europarlamentarul.

În încheiere, Cătălin Ivan a spus: „Unii se vor întreba, pe bună dreptate, cine suntem cei care vom prezenţa acest proiect. Toate la momentul potrivit”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite