Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD

Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD

Cătălin Ivan FOTO Mediafax

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că „există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD” şi că „în jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, joi, la o dezbatere la Cluj-Napoca, că „există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD”. Acesta va fi prezentat în 2018 şi va fi „complex, cu tot ceea ce înseamnă mecanisme interne de funcţionare ale unui partid modern”.

„În jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni, se vede clar că a ţinut captiv acest partid cu oameni veniţi din afara partidului”, a mai declarat Cătălin Ivan, care a precizat că membrii vechi de partid vor lua atitudine.

„Conducerea actuală, practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD”, a mai spus Cătălin Ivan.

După adoptarea rezoluţiei „Statul Paralel şi Ilegitim” de către Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD, Cătălin Ivan a susţinut, într-o postare pe Facebook, că statul paralel este însuşi Liviu Dragnea, întrebându-se unde se va ascunde liderul PSD dacă membrii partidului vor decide cu adevărat să lupte împotriva acestui stat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările