Cătălin Baba: „Niciun angajat din Ministerul Educaţiei nu a primit abonament la Baza Cutezătorii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Baba a anunțat, astăzi, că niciun angajat din Ministerul Educaţiei nu a a primit abonament la Baza Cutezătorii. Aceasta va fi folosită de elevi, iar Inspectoratul Şcolar al Capitalei şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret vor monitoriza activitatea centrului, potrivit Mediafax.

"Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret vor avea atribuţii de organizare şi monitorizate a Bazei Cutezătorii, pentru pregătirea elevilor capabili, niciun angajat al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului neavând abonament pentru diverse activităţi în această zonă", a declarat Cătălin Baba.

Ministrul Educației a mai precizat că, în urma informațiilor primite, la Baza Cutezătorii erau 75 de abonamente.
Există două contracte ale Ministerului Educației cu Fundaţia "Dinu Pescariu" din 2004 şi 2009, care trebuie respectate, prin care administrarea Bazei sportive de pe malul Lacului Tei îi revine Fundaţiei.

Baza Cutezătorii a fost închiriată în 2004 Fundaţiei Dinu Pescariu, pentru zece ani, respectiv până în martie 2014, pentru o chirie de 9.000 de euro pe lună. Contractul de locaţiune a fost încheiat atunci între RA-APPS şi Fundaţia Dinu Pescariu.

"MECTS trebuie să respecte cele două contracte. MECTS a primit pentru cedarea administrării o chirie şi nişte beneficii", a declarat Baba.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite