Cascadorii râsului din Parlament. Deputat: „Păi, nu m-aţi sunat să votez?”; Iordache: „Atunci cum vorbim, dacă nu v-am sunat?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Iordache (PSD) a condus şedinţa de plen. FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
Florin Iordache (PSD) a condus şedinţa de plen. FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Votul online şi prin telefon le-au pus problemele deputaţilor când votau legea care permite vânarea cormoranilor, în condiţiile în care numărul acestora ar fi mult mai mare faţă de reglementările impuse de UE.

Florin Iordache, preşedintele de şedinţă din Camera Deputaţilor, i-a luat prin surprindere pe unii colegi din Parlament, când le-a dat telefon să voteze legea privind permiterea vânătorii cormoranilor.

Un astfel de exemplu e conversaţia cu deputatul Eugen Neaţă. Redăm conversaţia între cei doi PSD-işti.

Florin Iordache: „Domnul Neaţă, vă rog (n.r. - linişte timp de câteva secunde, după care se aud discuţii de fundal, dar nu referitoare la votul din Parlament)! Domnul Neaţă, vă rog! 

Eugen Neaţă: Păi, nu m-aţi sunat?

Florin Iordache: Atunci cum vorbim, dacă nu v-am sunat (n.r.- începe să râdă)”. 

Probleme au apărut şi în cazul altor proiecte de lege. „Domnu Pistru a zis că trebuie să intermediez eu votul său că a avut probleme. Nu pot să fac asta”, l-a anunţat PMP-istul Marius Paşcan pe Iordache. 

De asemenea, deputatul Dan Ciocan a fost apelat mai mult de un minut, dar nu a răspuns la telefon, deşi era aşteptat să aibă o reacţie privind votul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite