Casa Regală: Marea sărbătoare a Sfinţilor Mihail şi Gavriil îl găseşte pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferinţă. Monarhul, împărtăşit marţi seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Regală a României anunţă miercuri că sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavriil îl găseşte pe „Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferinţă“. De asemenea, precizează că regele Mihai a fost împărtăşit marţi de un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale.

„Astăzi, 8 noiembrie 2017, marea sărbătoare a Sfinţilor Mihail şi Gavriil îl găseşte pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferinţă, la reşedinţa din Elveţia, înconjurat de Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu", anunţă Casa Regală, precizând că la reşedinţă se află angajaţii Casei Majestăţii Sale detaşaţi în Elveţia şi maicile de la mânăstirile din România care îl asistă pe Rege neîncetat.

„Aseară, un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale a venit la reşedinţa din Elveţia pentru a da Majestăţii Sale Sfânta Împărtăşanie, în prezenţa Principesei Moştenitoare", mai transmite Casa Regală.

În tradiţia regală românească, 8 noiembrie este ziua în care Majestata Sa Regele îşi serba public atât ziua de naştere, cât şi ziua onomastică. „Principesa Moştenitoare Margareta mulţumeşte tuturor celor care au trimis în ultimele două zile atât de multe mesaje de iubire, de admiraţie şi de încurajare pentru Majestatea Sa! Familia Regală urează tuturor celor care poartă numele Sfinţilor Mihail şi Gavriil pace sufletească, bucurii şi împliniri!", se mai arată în comunicatul Casei Regale.

Casa Regală a anunţat luni că starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei, principesa Margareta aflându-se de duminică seară la reşedinţa privată din Elveţia. Regele Mihai a împlinit 96 de ani în 25 octombrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite