Carmen Dan iese la atac după ce Cioloş a strâns semnături în Teleorman: Aţi uitat să daţi banii înapoi celor care au donat pentru Cuminţenia Pământului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul de Interne Carmen Dan îl acuză pe Dacian Cioloş că a uitat să dea banii înapoi celor care au donat pentru Cuminţenia Pământului în timpul guvernării tehnocrate. Atacul lansat de Carmen Dan vine după ce liderul PLUS a strâns semnături în weekend în Teleorman şi s-a fotografiat cu câţiva protestatari care i-au reproşat că e „omul lui Soros“.

„A început campania! ...cel puţin pentru unii, care atunci când puteau nu au făcut NIMIC, care au stat cuminţi la cutiuţă şi care acum, în preajmă de europarlamentare, via prezidenţiale, şi-au făcut partiduleţe (sau ”prietenii” le au făcut partiduleţe) cu care promit să răstoarne munţii din loc! Acum sunt dispuşi să facă orice, dar chiar orice, pentru a ajunge să trăiască iarăşi bucuria de a nu face NIMIC!

Şi pentru că fapte nu au în spate, pentru că cifra care îi reprezintă ca politicieni este 0, cu ce ar putea defila aceşti mici visători şi infatuaţi, în general “foşti”, decât cu vorbe şi promisiuni mincinoase?

Asa că, încercând marea cu degetul, domnul Cioloş a descins în periplul campaniei şi prin Teleorman, chit că avea dânsul ceva informaţii că pe acolo lumea nu prea îl apreciază!

Ei bine, astăzi şi-a luat avânt spre Roşiorii de Vede şi, după ce a coborât din sferele înalte, monsieur Julien a constatat că acolo sunt drumuri bune, aspect care nu poate fi pe placul unui candidat contestat de teleormăneni. Probabil în programul său (foarte posibil o reeditare a lamentabilei platforme 100) are promisiuni că va umple ţara de autostrăzi.

Întrebarea este: Cum veţi reuşi, domnule Cioloş, atât timp cât singurul proiect al guvernării dumneavoastre a fost un fiasco total? Nu mai ştiţi care? Vă aduc eu aminte: sculptura lui Brâncuşi, Cuminţenia Pământului. Sigur aţi uitat, domnule Cioloş, la fel cum aţi uitat să daţi banii înapoi celor care au donat!

Sunt convinsă că aşa veţi uita şi toate promisiunile pe care le faceţi în această campanie electorală!

De obicei, domnule Cioloş, orice activitate începe de jos şi creşte până ajunge la nivel naţional. Trebuie să recunosc că sunteţi atipic. Întâi v-aţi bătut joc de toată România în 2016, cu aerul dumneavoastră de bruxellez atotştiutor, pentru ca astăzi să ţineţi lecţii de bună-cuviinţă politică teleormănenilor.

P.S.: Pentru “sfântul selfie" de care nu vă puteti desprinde, încercaţi un zâmbet sincer. Pe români nu i-a impresionat niciodată falsitatea...“, a scris Carmen Dan pe Facebook. 

În weekend, liderul PLUS Dacian Cioloş a strâns semnături pentru alegerile europarlamentare în Teleorman. La Roşiorii de Vede, mai mulţi protestatari l-au întâmpinat cu mesaje: „Omul lui Cioloş” şi ”Zero fonduri europene”. Dacian Cioloş şi-a făcut un selfie cu cei care-l contestau.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite