Caramitru îl atacă pe Barna: Centrează ca să dea cu capul PSD şi să înscrie. Jalnic. E o ruşine prea mare

Caramitru îl atacă pe Barna: Centrează ca să dea cu capul PSD şi să înscrie. Jalnic. E o ruşine prea mare

FOTO Facebook Caramitru

Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna, l-a criticat pe fostul său şef, pe care îl acuză că ia poziţia PSD şi a propagandei ruseşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrei Caramitru îl acuză pe liderul USR Dan Barna pentru poziţiile acestuia vizavi de declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis şi e de părere că fostul său şef face jocul PSD-ului.
 
„Dl Barna joaca un joc periculos. Mai nou centrează ca sa dea cu capul PSD şi sa înscrie. Problema e ca totul se va masura in vieţi de oameni şi un val doi care ne arunca in haos economic şi mai mare.
 
Eu ma întreb aşa. Cum se poate ca dl Barna sa ia următoarele pozitii ale PSD şi ale propagandei ruseşti???
- de ce ataca preşedintele când a reacţionat la jocul geo-politic al Ungariei şi Rusiei? Cu fix aceleaşi cuvinte ca şi PSD?
- de ce spune ca nu va vota strategia de apărare care menţionează clar pericolul Rusiei?
- de ce copiază fix argumentele jalnice ale PSD ca sa blocheze continuarea starii de urgenţă?
 
Cine câştiga din toate astea? Noi? USR? Jalnic. Bine ca mi-am dat demisia de acolo din USR şi am plecat acum mult timp. Jalnic. Membrii USR trebuie sa se trezească - Nu se mai poate aşa ceva. E o rusine prea mare”, a scris marţi Andrei Caramitru pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările