Candidatul rasist şi grobian de la Dolj a fost retras de pe listele USR-PLUS. „Acest individ şi alţii ca el trebuie să dispară din viaţa publică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După apariţia mesajelor sale controversate, Cezar Drăgoescu promitea că îşi va dona 10% din salariul de parlamentar dacă va fi votat
După apariţia mesajelor sale controversate, Cezar Drăgoescu promitea că îşi va dona 10% din salariul de parlamentar dacă va fi votat

Cezar Drăgoescu a fost retras de pe lista filialei USR-PLUS Dolj, unde se afla pe numărul 1 pentru Camera Deputaţilor, în urma unei decizii din partea Comisiei de Arbitraj a Alianţei, a anunţat marţi seară Laurenţiu Dincă, un fost membru USR. Decizia vine după ce „Adevărul” a publicat o serie de mesaje interne în care Drăgoescu are un limbaj la adresa colegilor săi şi dă dovadă de rasism şi homofobie.

„Comisia Naţională de Arbitraj şi Biroul National au invalidat candidatura PSDistului extremist si grobianian, aflat pe locul 1 pentru Camera Deputaţilor de la Dolj, Cezar Drăgoescu. 

Ce să zic, felicitări tuturor celor care v-aţi mobilizat şi nu aţi permis ca un astfel de personaj să ajungă în Parlamentul României, să propună şi să voteze legi. Ar fi fost o abatere gravă de la toate valorile şi principiile USR PLUS.”, a afirmat marţi seară pe Facebook fostul membru USR Laurenţiu Dincă.

Acesta a mai afirmat că ar fi normal ca Drăgoescu să-şi dea şi demisia din partid, însă nu se aşteaptă la acest lucru, întrucât „astfel de oameni nu au onoare”.

„În mod normal, ar fi trebuit să vedem o demisie de onoare din partea individului, însă astfel de oameni nu au onoare, deci aşteptăm anuntul privind excluderea lui din USR PLUS. Altfel, vom relua povestea mereu şi mereu”, mai relatează Dincă.

Cezar Drăgoescu, care era ales cap de listă USR PLUS pentru Camera Deputaţilor în Dolj, s-a remarcat pe grupurile interne de comunicare printr-o serie de ieşiri grosolane la adresa liderilor Alianţei Dacian Cioloş şi Cristian Ghinea. Cezar Drăgoescu îl numeşte „ţigan” pe Valeriu Nicolae. „Adevărul” a obţinut mai multe conversaţii în care candidatul USR PLUS la parlamentare se manifestă grobian.

1. Discuţii purtate înainte de alegerile europarlamentare din 2019. Cezar Drăgoescu, despre o alianţă cu Dacian Cioloş: „O alianţă cu acest jegos buburos va produce numai prejudicii USR”. 

Ciolos Ghinea USR PLUS

2. Tot despre Dacian Cioloş: „Este un nefrecventabil şi nu are cum să producă schimbarea un astfel de specimen securistoid”. 

Ciolos Ghinea USR PLUS

3. Despre Cristian Ghinea: „Vrei pupilul lui Macovei în fruntea USR? Plus săracu la fizionomia ochelarilor aduce cu Ciorbea”

ghinea

4. Tot despre Ghinea: îl acuză de lucruri imorale şi de negocieri pe la colţuri.

Ciolos Ghinea USR PLUS

5. În 2017, Valeriu Nicolae a refuzat să candideze la alegerile parţiale pentru Primăria Craiovei, după ce Lia Olguţa Vasilescu a lăsat primăria pentru un loc în Parlament. Reacţia lui Drăgoescu: „Mai bine fără ţigan”. 

Imagine indisponibilă

6. Opinia domnul Drăgoescu despre musulmani şi homosexuali. 

dragoescu
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite