Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, s-a întâlnit cu Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTOGRAFII Eduard Enea
FOTOGRAFII Eduard Enea

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis după ce PNL l-a desemnat candidatul partidului la primăria Capitalei, potrivit unor surse din PNL.

Ludovic Orban a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre proiectul pe care îl propune pentru Capitală, în calitatea sa de candidat al PNL pentru Primăria Generală, au relatat pentru News.ro sursele citate. 

PNL va merge pe mâna lui Ludovic Orban la alegerile locale pentru Primăria Generală a Capitalei, după ce liderul PNL a ieşit primul la capitolul intenţie de vot  în cel mai recent sondaj de opinie comandat de liberali. Potrivit unor surse politice, scorul a fost foarte strâns: Ludovic Orban şi Cristian Buşoi au ieşit aproape la egalitate, decizia în favoarea lui Orban fiind mai degrabă un calcul politic bazat pe notorietate şi pe potenţialul său de creştere. „Cei doi stau umăr la umăr, sunt cotaţi la 30%. A fost o decizie obiectivă, plecând de la şansele pe care le au cei doi candidaţi“, a comentat liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, responsabilul cu desemnarea candidatului pentru Capitală.

Decizia partidului l-a luat prin surprindere chiar şi pe Orban. „Colegii credeau că încă mai măsurăm candidaţii, dar cercetarea s-a încheiat duminică seară. Numai Cătălin Predoiu, copreşedinţii şi încă o mână de oameni au ştiut. Înainte de şedinţa de luni dimineaţă ( în care s-a anunţat rezultatul sondajului - n.r), chiar l-am întrebat pe Ludovic Orban: «cum stai în sondaje, candidezi la Capitală?» Iar el mi-a spus: «habar n-am cum am ieşit, dar nu am nicio şansă în faţa lui Buşoi╗” , au povestit surse din PNL pentru „Adevărul”. „E drept, colegii mi-au făcut o mare surpriză”,a recunoscut Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite