Candidatul PDL la prezidenţiale va fi desemnat prin votul tuturor membrilor de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL, Elena Udrea, alături de preşedintele partidului, Vasile Blaga FOTO Arhiva Adevărul
Deputatul PDL, Elena Udrea, alături de preşedintele partidului, Vasile Blaga FOTO Arhiva Adevărul

Deputatul PDL, Elena Udrea, şi liderul partidului, Vasile Blaga, au declarat sâmbătă, că viitorul candidat PDL la alegerile prezidenţiale va fi ales prin votul tuturor membrilor de partid. Liderul PDL Bucureşti, Adrian Videanu, susţine că nu mai există alt partid care să fi adoptat o astfel de modalitate de a-şi desemna candidatul la prezidenţiale.


„Am decis ca alegerea candidatului PDL la Preşedinţie să fie făcută de toţi cei peste 300.000 de membri de partid, nu prin electori, nu de aleşii locali, ci de toţi membrii“, a afirmat Blaga. Liderul PDL a adăugat că speră ca viitorul candidat al dreptei să fie cel desemnat de către PDL.

Aceeaşi întrebare, acelaşi răspuns şi din partea deputatului PDL, Elena Udrea. „Prin votul tuturor membrilor de partid“, a fost răspunsul Elenei Udrea.

Ulterior, liderul PDL Bucureşti, Adrian Videanu, a declarat că această decizie este fără precedent. „Este dovadă de democraţie maximă. Niciun partid nu a mai făcut asta până acum“, a susţinut Videanu.

Deputatul PDL, Elena Udrea, şi liderul partidului, Vasile Blaga, susţin la unison formarea unei construcţii politice de centru-dreapta care să aibă un candidat unic la alegerile prezidenţiale. Elena Udrea nu exlude nici varianta unei colaborări cu PNL dacă acesta va rupe alianţa cu PSD.

Materiale pe aceeaşi temă:

PDL este deschis pentru o colaborare cu toate partidele de centru-dreapta, inclusiv cu PNL

UPDATE Elena Udrea, la Consiliul PDL: „Centru-dreapta să aibă un singur candidat la Preşedinţie“

Blaga: „Doamna Udrea şi-a declarat devotamentul faţă de partid“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite