Candidata susţinută de Antena 3 îl acuză pe Dan Voiculescu de şantaj: Sunt într-o extrem de mare răfuială cu profesorul. Nu ştiu câte sute de mii vrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Ioana Bruynseels. FOTO Facebook
Ramona Ioana Bruynseels. FOTO Facebook

Candidata Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels, ar vrea să se delimiteze de Dan Voiculescu, omul de afaceri din spatele PPU, acesta fiind acuzat de Bruynseels de şantaj, potrivit mai multor convorbiri telefonice publicate de Newsweek.

„Câteva înregistrări audio pe care Newsweek România le deţine arată un conflict violent între candidata Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels, şi Dan Voiculescu, mogulul din spatele PPU. Bruynseels reclamă şantaje şi folosirea discreţionară a banilor de către Felix”, se arată într-o investigaţie a Newsweek.

Publicaţia a prezentat discuţii telefonice purtate de aceasta cu un fost consilier al lui Liviu Dragnea, Paul Mihai Ionescu, persoană care se ocupa de campania ei, cu un apropiat din echipa ei, Ştefan Prisecaru, dar şi cu Eduard Dumitraşcu.

În prima discuţie, Bruynseels îl acuză pe Ionescu de faptul că nu a plătit salariile celor implicaţi în campanie şi că face tot ceea ce le spune „Dom' Profesor”. 

În celelte convorbiri se vorbeşte de problemele pe care le are în campania electoral şi de faptul că Dan Voiculescu ar şantaja-o. La un moment dat, Ramonei Ioana Bruynseels i se recomandă să iasă într-o conferinţă de presă şi să explice modul cum se pune presiune pe ea să rămână candidată. „Deci, o să mă prezinte ca fiind instabilă, ca fiind eu haotică şi...”, susţine candidata PPU într-una dintre discuţii. 

 „Eu în aceste momente sunt într-o extrem de mare răfuială cu profesoru' şi cu restu', contul campaniei este pe zero barat, el încearcă şi pune în practică şantaje şi alte chestii ca să poată să mă facă pe mine să pun mai departe nu ştiu câte sute de mii vrea el”, a completat Bruynseels. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite