Calităţile pentru care Dăncilă este propusă de Sputnik „omul politic român al anului 2018“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă, premierul României. FOTO Inquam photos / Octav Ganea
Viorica Dăncilă, premierul României. FOTO Inquam photos / Octav Ganea

Sputnik, platformă online deţinută de statul rus, a publicat un articol laudativ la adresa Vioricăi Dăncilă, această fiind considerată o persoană care a arătat „calm“ şi „pricepere“, dar mai ales „un nivel al demnităţii mult peste ce am văzut în ultimii ani“. Mai mult, premierul a fost propus pentru titlul de omul politic român al anului 2018.

„Sputnik România Moldova o propune pe Viorica Dăncilă pentru titlul de Omul Politic Român al Anului Centenarului vă invităm să vă exprimaţi acordul cu această propunere prin intermediul unui sondaj“, se arată în deschiderea unui articol de pe plaforma Sputnik.md. 

Viorica Dăncilă e văzută drept persoana care a putut face faţă Opoziţiei şi „intervenţiilor din străinătate“. „În aceste condiţii un om politic s-a dovedit o uriaşă supriză, dovedind calm, pricepere şi, peste toate, un nivel al demnităţii mult peste ce am văzut în ultimii ani – premierul Viorica Dăncilă. Prima femeie din istoria ţării care conduce Guvernul a avut intervenţii memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne şi internaţionale, la şedinţele Cabinetului sau în diverse interviuri şi conferinţe de presă“, se mai arată în materialul de pe site-ul deţinut de statul rus. 

Imagine indisponibilă

Captură Sputnik.md

Nu e pentru prima dată când Dăncilă e prezentată astfel de Sputnik. După un discurs susţinut în Parlamentul European, în octombrie, premierul a fost apreciat în mai multe articole pentru că nu ar fi cedat în faţa celor de la Bruxelles. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite