Cadouri de campanie. Black Friday la PRU

Cadouri de campanie. Black Friday la PRU

Bogdan Diaconu şi Marius Manolache, doi dintre liderii PRU. FOTO Facebook Bogdan Diaconu

Partidul România Unită (PRU) vrea ca ideea de Black Friday să se aplice şi în politică. Pentru acest lucru, formaţiunea condusă de Bogdan Diaconu îi încurajează pe membrii cu „posibilităţi financiare” să ofere gratuit telefoane altor membri PRU în ziua de vineri.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Începând cu 18 noiembrie ora 00:00 conceptul #BlackFriday intră şi în lumea politică. Sute de membri ai PRU cu posibilităţi financiare vor oferi gratuit smartphoneuri Samsung, Iphone, Huawei, etc către alţi membri ai PRU care-şi trimit datele pe site după ora 00.00“, anunţă PRU într-un comunicat de presă.
 
Practic, oamenii sunt încurajaţi să se înscrie în partid prin atragerea lor cu promisiunea primirii unui telefon. Însă, îndemnul celor de la PRU nu menţionează nimic legat de alegerile din 11 decembrie. 
 
„Este pentru prima dată când un partid politic are o propunere aşa de îndrăzneaţă suprapunând o acţiune politică celebrului eveniment comercial BlackFriday. Toţi membri PRU înscrişi cu adeziune sau online pot participa la acest program PRU BlackFriday“, mai arată aceeaşi sursă. 
 
Vineri, 18 octombrie, este Black Friday, zi în care numeroase companii pun în vânzare produse reduse substanţial. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările