Buşoi: Trebuie luată în considerare ideea de a avea candidat comun PNL-USR-PLUS pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Buşoi, europarlamentar şi preşedinte al PNL Bucureşti, a afirmat, vineri, la Adevărul Live, faptul că formaţiunea liberală ar trebui să ia în considerare ca pentru alegerile din 2020 să aibă un candidat comun al PNL, USR şi PLUS pentru Primăria Capitalei. Pe de altă parte, în cazul în care apar rupturi şi în zona PSD, Buşoi susţine că s-ar putea încerca şi o candidatură independentă.

„PNL Bucureşti are drept obiectiv de a câştiga pe sigla PNL Bucureşti, cu candidaţi din interiorul PNL Sigur, în condiţiile în care doamna Firea ar candida independent şi ar fi un alt candidat al PSD, poate să existe o şansă să câştige unul sau altul (n.r.- din Opoziţie), ori PNL, ori USR PLUS, chiar dacă ar candida independent. Dacă doamna  Firea nu ar mai candida sau nu ar mai fi susţinută de PSD, atunci trebuie luată în calcul ideea de a avea candidaţi comuni sau un candidat comun pentru a nu mai exista administraţia PSD la nivelul Bucureştiului“, a declarat preşedintele PNL Bucureşti.  

Pe de altă parte, Crisian Buşoi a punctat faptul că prematur în prezent să vorbeşti de coaliţie. „Sunt multe lucruri care nu sunt clare din punct de vedere al scenei politice şi al candidaturilor. Primul obiectiv e să câştigăm cu un candidat al PNL. Evident că e o mare deschidere de a face o coaliţie a forţelor PSD“, a mai afirmat Cristian Buşoi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite