Buşoi: Suntem total deschişi unei colaborări, unui dialog şi chiar prezenţei lui Cioloş în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Buşoi Foto Sever Gheorghe
Cristian Buşoi Foto Sever Gheorghe

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, a declarat vineri că liberalii sunt total deschişi unei colaborări, unui dialog şi chiar prezenţei fostului premier Dacian Cioloş în interiorul PNL, menţionând însă că trebuie să se găsească momentul potrivit.

„În orice moment şi tot timpul suntem, cel puţin din punctul meu de vedere, sper să împărtăşesc opinia colegilor mei şi a doamnei preşedinte, suntem total deschişi unei colaborări, unui dialog şi chiar prezenţei domnului Cioloş în interiorul PNL. Din punctul nostru de vedere, există toată deschiderea, trebuie doar să se găsească un moment potrivit şi să fie un proiect pe care şi domnul Cioloş să-l vadă ca şi pe un proiect al domniei sale, acela de a se alătura unu partid politic, PNL”, a declarat Buşoi întrebat dacă PNL mai are intenţia să discute cu Cioloş o colaborare în perioada următoare.

Chemat să lămurească „momentul potrivit”, secretarul general al PNL a spus că orice moment e potrivit dacă Dacian Cioloş consideră că acel moment a venit.

„Chiar dacă nu se alătură PNL, colaborarea şi dialogul cu domnia sa rămâne constant”, a conchis Cristian Buşoi.

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat, joi, pe Facebook, că nu se va înscrie în USR, decizie la care a ajuns încă înainte de a primi oficial invitaţia din partea lui Nicuşor Dan, considerând că intrarea sa în partid ar „duce la dezbinare".

Liberalul Ludovic Orban, candidat pentru şefia PNL, a declarat, joi, la Alba Iulia, că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de Dacian Cioloş, ci dimpotrivă Cioloş are datorii faţă de PNL, deoarece partidul l-a sprijinit în toate funcţiile pe care le-a deţinut de-a lungul carierei sale publice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite