Buşoi: Pentru PNL, Crin Antonescu a fost şi rămâne un reper important

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi susţine că fostul preşedinte al liberalilor, Crin Antonescu, este "un reper important" atât pentru partid, cât şi pentru electorat. Declaraţia vine în contextul în care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a criticat candidatura lui Crin Antonescu la europarlamentare.

"Pentru PNL, Crin Antonescu a fost şi rămâne un reper important. Pentru electoratul PNL a fost şi rămâne un reper important, o personalitate care poate să însemne în orice moment un plus pentru PNL. Legat de prezenţa pe liste este o chestiune pe care o va analiza preşedintele partidului, probabil inclusiv într-o discuţie cu domnul Crin Antonescu, vor analiza colegii din Biroul Politic Naţional. Cred că aceste discuţii ar trebui să le facem în interiorul PNL şi nu în public", a spus el.

Buşoi a vorbit şi despre retragerea din politică a fostului preşedinte al PNL.

"A fost neaşteptată acea retragere, dar într-un fel domnul Crin Antonescu făcuse un angajament public şi este unul dintre rarii politicieni care şi-a asumat să ducă până la capăt, chiar dacă a fost în defavoarea domniei sale, un angajament public", a menţionat Cristian Buşoi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite