Buşoi, despre mesajul RADET: Arată incompetenţă şi lipsa de bun-simţ. Firea a băgat RADET în insolvenţă şi cheltuie banii pe pomeni şi cadouri electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Buşoi, europarlamentar şi lider al PNL Bucureşti, a comentat luni mesajul pe care RADET l-a transmis cetăţenilor înainte de Crăciun, spunând că acesta arată nu doar "incompetenţă", ci şi "lipsă de bun-simţ". Acesta a atacat-o şi pe Gabriela Firea amintind că în campania electorală promisese rezolvarea problemelor de la reţeaua de apă, însă tot ce a făcut a fost să "bage RADET în insolvenţă şi să se spele pe mâini".

"Reacţia RADET şi a Primăriei, după ce mii de bucureşteni au rămas zile întregi fără căldură, a fost lipsită de bun simţ. Conducerea RADET nu a fost în stare sau nu a fost interesată nici măcar să comunice clar oamenilor un interval de timp pentru reparaţii, iar răspunsul primarului Firea a lipsit cu desăvârşire", a transmis Cristian Buşoi printr-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Liderul PNL Bucureşti a mai spus că această atitudine arată că "pe oameni îi doare în cot, deşi sunt responsabili de problemă", şi a acuzat primarul Capitalei că "a băgat compania în insolvenţă deşi promisese să îi rezolve situaţia dificilă în care se afla".

"Răspunsul nu reflectă decât mentalitatea unor oameni pe care îi doare în cot, deşi sunt responsabili pentru problemele apărute.Fireşte că reţeaua are “segmente mari” care sunt fisurate şi care sunt în pericol să crăpe în orice moment, dar cu toate acestea, răspunderea ta, ca administrator, este să ştii cât durează o reparaţie, nu să ameţeşti bucureştenii cu minciunele optimiste. Doamna primar Firea se apără spunând că nu are vină că reţeaua este veche. Da, reţeaua este veche, dar primarul Firea trebuia să respecte ceea ce a spus atunci când a venit la Primărie, acum doi ani şi jumătate, şi să vină cu un plan de reparaţii. Ştia foarte bine dimensiunea problemelor de la RADET. A băgat RADET în insolvenţă, s-a spălat pe mâini şi cheltuie banii bucureştenilor pe pomeni şi cadouri electorale", a conchis Buşoi.

Sute de bucureşteni încă tremură de frig apartamente, în Ajun de Crăciun, din cauza unei avarii care a dus la oprirea căldurii. Reprezentanţii RADET au explicat, în jurul prânzului, că avaria a fost remediată, iar bucureştenii ar trebui să aibă în apartamente agent termic în scurt timp.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite