Bugetul României a fost votat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine
Imagine

Senatorii şi deputaţii au votat joi proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013. Dezbaterea bugetului a durat trei zile.


În favoarea adoptării proiectului de buget propus de Guvern s-au pronunţat 309 senatori şi deputaţi şi au fost înregistrate 108 voturi "împotrivă".
 
De asemenea, proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2013 a fost adoptat cu 310 voturi "pentru" şi 109 voturi "împotrivă".

La acest proiect de act normativ a fost adoptat un singur amendament, care propune eliminarea prevederii potrivit căreia ordonatorul principal de credite are obligaţia să transmită Ministerului Finanţelor Publice detalierea în structură, pe funcţii, a numărului maxim de posturi finanţat prin prezenta lege şi salariul mediu de bază pe funcţii, din anul 2013, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi.
 
Deputaţii şi senatorii au finalizat joi dimineaţă, în jurul orei 02.20, dezbaterea pe articole şi a anexelor la proiectul bugetului de stat pe anul 2013, cu excepţia anexei 7. Aceasta a fost analizată joi în de plen.

UPDATE Parlamentarii PDL şi PPDD au revenit în sala de şedinţă în care se dezbate bugetul

UPDATE Parlamentarii dezbat bugetul în şedinţă comună. Vasile Blaga: „Nu vom vota bugetul“

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite