Bogdan Diaconu, liderul PRU: Îl aşteptăm pe Victor Ponta să vină în partid. E cel mai bun premier pe care l-a avut România de la I.C. Brătianu încoace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu, preşedintele partidului România Unită, îl aşteaptă pe Victor Ponta în partidul său, după ce ieri, Marius Manolache, finul lui Ponta, şi Mirel Palada, fostul purătotr de cuvânt al Guvernului Ponta, s-au înscris în PRU.

”Colegi vor continua să vină în PRU. Ni-l dorim pe Victor Ponta şi îl aşteptăm să vină în PRU. E cel mai bun premier de la I.C. Brătianu încoace pe care l-a avut România. Când Victor Ponta va veni la PRU, partidul va depăşi 15% în sondaje. Sunt convins că o să avem succes împreună. Nu m-ar deranja dacă ar veni şi ar prelua funcţia de preşedinte al partidului“, a spus Bogdan Diaconu la Antena 3. 

„Vor mai urma parlamentari şi vom face grup parlamentar”, a mai spus liderul PRU. 

Finul lui Victor Ponta, deputatul Marius Manolache, a demisionat din PSD şi s-a înscris în Partidul România Unită, condus de Bogdan Diaconu, trecut şi el prin PSD.  ”Bine ai venit, Marius! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul Marius Manolache a ales să iasă din PSD şi s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici iar mâine vom fi şi mai puternici!”, a scris Bogdan Diaconu pe Facebook. Potrivit site-ului stiripesurse.ro, şi alţi parlamentari PSD, nemulţumiţi că nu vor mai prinde un loc pe listele pentru alegerile parlamentare, vor trece la PRU. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite