Bode: Nu a avut loc nicio şedinţă a coaliţiei. Nu era nevoie de un aviz politic. A fost o discuţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă, Florin Citu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă, Florin Citu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul de Interne, Lucian Bode a negat că ar fi existat o şedinţă a coaliţiei, înainte de şedinţa de Guvern, aşa cum ceruse preşedintele PNL Florin Cîţu. Ministrul a declarat că a fost doar o discuţie a liderilor din coaliţia de guvernare, în care nu s-a cerut modificarea rectificării.

„Nu, nu a avut loc o şedinţă a coaliţiei, şedinţele coaliţiei se desfăşoară conform acordului semnat de preşedinţii partidelor, vor fi săptămânale, anunţate public şi vor avea o ordine de zi dinaninte stabilită”, a spus Bode, după şedinţa de Guvern.

Şeful Mai a mai declarat că liderii coaliţiei au dioscutatpe mai multe subiecte. „Rectificarea bugetară era deja discutată cu toate ministerele (..) Nu era nevoie de un aviz politic, pur şi simplu a fost o discuţie”, a declarat ministrul, adăugând că nu s-au făcut sugestii pentru modificarea rectificării bugetare. 

Fostul premier liberal, Florin Cîţu a cerut şedinţă a coaliţiei de guvernare înainte de adoptarea rectificării bugetare în şedinţă de Guvern, potrivit unor surse liberale. 

Prezent la sediul Ministerului Fondurilor Europene pentru a-i preda mandatul noului ministru, Dan Vîlceanu, liderul PNL a declarat că este normal să existe o discuţie în coaliţie pe proiectul rectificării bugetare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite