Boc, ultimatum în PDL: Reveniţi la sentimente mai bune sau veţi fi daţi afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Emil Boc, le-a transmis joi, la Sibiu, colegilor din PDL care atacă partidul, că vor fi daţi afară dacă nu încetează.

"Mă deranjează atacurile unor colegi de partid la adresa PDL, când nimeni din PDL nu era cine este fără sprijinul partidului. Atunci când a fost bine au fost alături, iar când partidul a luat cele mai grele măsuri şi are nevoie de fiecare om al său unii încearcă să îşi facă imagine personală pe seama partidului", a declarat Boc.

Liderul PDL şi-a avertizat colegii că nu va mai tolera un astfel de comportament.

"Cei care mai atacă partidul pentru a-şi face imagine personală fie revin la sentimente mai bune, fie vor fi daţi afară. Fie pleacă, fie rămân alături de partid, dar în interesul partidului", a spus el.

El a adăugat că PDL a avut "cea mai grea guvernare din '89 până în prezent" şi are nevoie de toţi oamenii săi pentru a convinge electoratul la următoarele alegeri.

Deputatul PDL Cezar Preda a acuzat-o de ipocrizie pe Monica Macovei, în legătură cu criticile acesteia la adresa PDL, menţionând că vicepreşedintele formaţiunii n-are decât să-şi facă propriul partid, alături de Sever Voinescu, Cristian Preda şi Teodor Baconschi. A urmat un război deschis în PDL, în care Cristian Preda a spus că "feseniştii din PDL nu ne-au iubit niciodată", iar ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a spus că Cezar Preda este "lamentabil". Monica Macovei, europarlamentar PDL, a declarat recent că "aş vrea să fac un partid nou, trebuie un partid nou".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite