Boc, mesaj pentru liberali: „Trebuie să ne gândim cum este mai bine pentru noi şi pentru familia din care facem parte, ca ea să fie una câştigătoare în 2024”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Emil Boc
FOTO: Facebook/ Emil Boc

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, consideră că anul 2024 va fi unul „cumplit de greu” din punct de vedere politic şi atrage atenţia că, înainte de interesul fiecăruia, liberalii trebuie să pună „familia” liberală din care fac parte pe primul loc, pentru a ieşi câştigătoare.

Emil Boc le-a transmis liberalilor că trebuie să ia cea mai bună decizie pentru ca partidul să iasă câştigător la alegerile din 2024. 

„Evident că e important să fim o familie, că nimeni nu poate avea succes dacă nu este o familie, dar politica, dragii mei, este pe voturi. Ajungem la preşedinţia Consiliului Judeţean, ajungem primari, ajungem parlamentari, ajungem să dăm premieri şi preşedintele României dacă culegem voturi.

Şi atunci, trebuie să avem această capacitate de a ne gândi cum e mai bine şi pentru noi, fiecare - nimeni nu poate exclude că are un interes în politică – dar mai ales e importantă familia din care facem parte, ca ea să fie una câştigătoare în 2024. Că nu avem trei ani alegeri, dar cumplit de greu va fi în 2024 cu patru rânduri de alegeri care vor da soarta PNL-ului pentru zece ani de zile”, a afirmat Emil Boc duminică, în discursul ţinut în calitate de invitat la conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Maramureş.  

Acesta a precizat că cele mai recente decizii ale premierului Florin Cîţu i-au „inspirat multă încredere ca primar”. 

Boc consideră că „partidele care rămân încremenite în proiect sunt uitate de alegători”, el arătând că partidele trebuie „să îmbine tradiţia şi modernitatea”.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite