Boc, despre Ungureanu: Un mare câştig pentru centru-dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Emil Boc, susţine că fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu reprezintă un "mare câştig" pentru politica de centru-dreapta din România şi consideră că acesta mai are "multe cuvinte de spus".

"Mihai-Răzvan Ungureanu este un mare câştig pentru centru-dreapta în România. Are perspective, are viitor, nu am mai discutat (cu Ungureanu - n.r.) în ultima vreme, fiind prins în campania locală, dar este un bun câştigat pentru dreapta românească. Este un bun câştigat pentru tot ceea ce reprezintă această soluţie de centru-dreapta în România", a declarat Boc, cu privire la anunţul făcut de Ungureanu privind iniţiativa civică de centru-dreapta.

Întrebat dacă Ungureanu a luat decizia înfiinţării unei organizaţii pentru că nu şi-ar găsi loc în PDL, Boc a precizat că deciziile din acest punct de vedere îi aparţin fostului premier.

"Nu am avut niciun fel de respingere a domnului Mihai-Răzvan Ungureanu. Deciziile îi aparţin domniei sale. Urmează ca după locale să se clarifice şi aceste aspecte, oricum, centrul-dreapta are nevoie de Mihai-Răzvan Ungureanu. Eu pot să afirm cu convingere că Mihai-Răzvan Ungureanu reprezintă o şansă pentru dreapta românească şi mai are multe cuvinte de spus ", a explicat Boc, prezent marţi seară la lansarea unei cărţi semnate de preşedintele PPE, potrivit Agerpres.

Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat luni seara, la B1 tv, că se gândeşte în mod serios la demisia din Partidul Naţional Liberal şi la înfiinţarea unei iniţiative civice de centru-dreapta care va colabora, în principal, cu Partidul Democrat Liberal. El a a adăugat că se gândeşte la o construcţie politică gen organizaţie neguvernamentală sau asociaţie care să se numească "Iniţativa civică de centru-dreapta" şi care să fie complementară şi să colaboreze cu tot ceea ce înseamnă forţă politică de centru-dreapta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite