Blaga: Una zicea Băsescu pe faţă, alta băga Udrea pe sub masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a afirmat vineri, la Liga Aleşilor Locali, că la ultimele prezidenţiale aproape toată clasa politică l-a sprijinit pe Victor Ponta, printre aceştia numărându-se Elena Udrea, dar şi fostul şef de stat Traian Băsescu, deşi, public, aceştia erau anti-Ponta.

 „Dragi colegi, atunci, (n.r.-după primul tur al prezidenţialelor) era un ecart de zece puncte. Mai mult, pe faţă sau pe dos, aproape toţi candidaţii l-au sprijinit pe Ponta. Una zicea Băsescu pe faţă, alta băga Udrea pe sub masă, către Ponta“, a declarat vasile Blaga în faţa primarilor veniţi la Liga Aleşilor Locali. 

Copreşedintele PNL a fost dur şi cu colegii săi de partid. Unora dintre aceştia le-a bătut obrazul că la locale nu au tras suficient de tare pentru a scoate rezultate mai bune. 

„Partidul a avut doar 31-32% la locale pentru că judeţe mari, mari de tot, un milion de locuitori, au scos 22%. Şi au avut tupeul colegii noştrii de acolo să spună «ce tot vor ăia de la Bucureşti, domnule?» Păi, da, aici dacă sunt doar 5 senatori şi 11 deputaţi, noi suntem deja vreo 4-5 parlamentari, de ce să mai vină cineva? Nouă ne ajunge 22%. Aşa nu vom câştiga niciodată alegerilor şi nu voi semna nicio astfel de listă. Poate să stea în cap conducerea organizaţiei. Ori mergem cu toţii la bătălie şi câştigăm, şi sunt convins că vom câştiga, ori facem altceva, nu poate duce la infinit totul Ardealul, Banatul, Transilvania, Suceava, Ploieşti, Prahova, Constanţa şi aşa mai departe. Trebuie să maximizăm scorurile peste tot“, a mai spus Blaga. 

După ce a subliniat aceste lucruri, Blaga l-a luat la ţintă pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu. „Domnule Robu, să nu mai spuneţi niciodată că aşa este bănăţeanul, vine mai puţin la vot. Trebuie să depui dumneata eforturi cu toată organizaţia şi să îi convingi, mai ales la realizările dumitale. Unii dintre dumneavoastră nu prea vorbiţi de partid în campaniile dumneavoastră, vorbiţi de dumneavoastră, dar să ştiţi că primul mandat l-aţi câştigat de obicei cu mare ajutor de la partid, după care sigur aţi confirmat şi aţi fost realeşi. Aşa să înţelegem de la Timişoara până la Botoşani, de la Arad, Oradea până la Călăraşi şi atunci vom câştiga alegerile“, a completat liderul PNL. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite