Blaga i-a dat ultimatum Elenei Udrea: „Lucrurile trebuie lămurite. Ipocrizia nu poate fi dusă la maximum“

Blaga i-a dat ultimatum Elenei Udrea: „Lucrurile trebuie lămurite. Ipocrizia nu poate fi dusă la maximum“

Vasile Blaga şi Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări privind atitudinea Elenei Udrea, că „nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia unui alt partid“ şi a adăugat că lucrurile vor fi clarificate destul de repede.

Ştiri pe aceeaşi temă


„Cine este în PDL va trebui să muncească la acest partid ca să-şi atingă obiectivele“, a spus Blaga, anunţând totodată că, în curând, va fi  o şedinţă a Colegiului Director al PDL la Baia Mare.

Întrebat dacă îi va cere Elenei Udrea să aleagă, Blaga a răspuns: "Toate la timpul lor, pentru că ipocrizia nu poate fi dusă la maximum".

„Ca să fie foarte clar: toţi colegii vor trebui să aibă o poziţie tranşantă. Ce doresc în viaţă: în PDL, urmărind obţinerea de către acest partid a obiectivelor pe care şi le propune sau în PDL încercând să coaguleze oameni spre alte zone ca partidul să nu-şi poată atinge la un moment dat obiectivele. Lucrurile acestea trebuie lămurite, deocamdată nu mă pronunţ, dar lucrurile trebuie lămurite“, a afirmat Vasile Blaga.

Întrebat dacă îl îngrijorează faptul că parlamentari ai PDL se întâlnesc la mare cu preşedintele Traian Băsescu, Vasile Blaga a răspuns tranşant: „Nu“.

Întrebat de asemenea dacă exclude plecarea unor parlamentari PDL către Partidul Mişcarea Populară, Blaga a spus: "Eu nu exclud nimic. Eu ştiu care sunt obiectivele PDL, iar dacă unul sau altul are un anumit obiectiv în viaţă, foarte bine, să şi-l atingă".

Deputatul PDL Ciprian Rogojan, cunoscut drept Cici de la trupa Sistem, a postat duminică, pe contul său de Facebook, fotografii în care apare alături de preşedintele Traian Băsescu pe o ambarcaţiune. În fotografii, şeful statului apare îmbrăcat doar în pantaloni scurţi şi având o şapcă pe cap.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat vineri seara, la Realitatea TV, că PDL, PMP şi Forţa Civică împreună cu PNL ar trebui să creeze un pol politic de centru-dreapta puternic şi să susţină un candidat unic la prezidenţiale.

„PDL, Partidul Mişcarea Populară (PMP), Forţa Civică şi PNŢCD ar trebui să se regăsească într-un proiect comun cu care să câştige alegerile din 2014“, a afirmat Udrea. 
 
Deputatul PDL a precizat că nu este exclus ca în acest proiect să fie acceptat şi PNL atunci când va ieşi de la guvernare. „Cred că se poate face o alianţă şi cu PNL şi să susţinem un candidat comun“, este de părere Udrea.
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: