Blaga s-a supărat: De săptămâna viitoare îi vreau pe toţi pe televizor. Vom fi al doilea partid din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PDL, Vasile Blaga FOTO Adevărul
Preşedintele PDL, Vasile Blaga FOTO Adevărul

Liderul PDL Vasile Blaga nu vrea ca democrat-liberali să mai zăbovească şi să iasă în faţă pentru aîncepe lupta pentru următoarele alegeri. Obiectivul lui Blaga este clar: să devină al doilea partid din ţară.

„Vom merge singuri în alegerile europarlamentare şi vom fi al doilea partid din ţară. E fenomenal ce se întâmplă în alte ţări, dar alegerile sunt în România. De săptămâna viitoare îi vreau pe toţi pe televizor şi în bătăliile publice în România şi aşa vă garantez că vom câştiga“, a spus Blaga, la o reuniune a PDL Sector 2.

El a mai spus că dacă cineva vrea să aibă alături PDL în bătăliile electorale, atunci „trebuie să-i placă «Verde înrourat», sigla şi portocaliul“.

De asemenea Blaga le-a mai spus democrat-liberalilor din Sectorul 2 că PDL nu va ajunge la guvernare decât după alegeri. „Acest partid nu va ajunge la guvernare decât după alegeri. Dacă alţii şi altele vă promit altceva, scăpaţi de mine!“, a adăugat Vasile Blaga.

Organizaţia PDL Sector 2 s-a reunit joi pentru a o realege pe Anca Boagia în funcţia de preşedinte al organizaţiei. Boagiu a precizat că organizaţia PDL Sector 2 a decis să susţină pe Cătălin Predoiu în campania internă a partidului pentru desemnarea drept candidat al PDL la prezidenţiale.

La reuniunea democrat-liberalilor din Sectorul 2 au mai fost prezenţi Cătălin Predoiu, Theodor Stolojan, Mircea Toader şi Cristian Rădulescu.

Pe aceeaşi temă:

PDL a început competiţia pentru Cotroceni. Cătălin Predoiu vrea să fie „preşedinte unificator“

Forţa Civică şi Mişcarea Populară, negocieri pentru fuziune

Udrea nu intră în competiţia pentru prezidenţiabilul PDL. Nici o femeie nu se înghesuie în cursa pentru Cotroceni

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite