Blaga răspunde atacurilor Elenei Udrea: „În actuala conducere sunt oameni care şi-au făcut datoria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătălie aprinsă la vârful PDL  FOTO Adevărul
Bătălie aprinsă la vârful PDL  FOTO Adevărul

Elena Udrea şi-a atacat colegii de partid şi a precizat că ar vrea să revină în conducerea PDL pentru a contrui o echipă credibilă. Afirmaţiile deputatului PDL nu au rămas însă netaxate. Vasile Blaga, liderul PDL, a explicat că şi în acest moment PDL are o conducere formată din oameni credibili, care au muncit mult pentru partid în această perioadă.

„Îmi doresc să vin în conducerea partidului, să fiu într-o echipă puternică care să obţină voturile românilor, cu oameni credibili care se pot prezenta în faţa electoratului cu ceea ce au făcut", a fost declaraţia Elenei Udrea, care l-a nemulţumit pe Vasile Blaga.

„Eu nu sunt proprietarul PDL, eu sunt preşedintele lui pentru o perioadă de timp aşa cum este firesc în orice partid. Eu cred că sunt oameni credibili şi azi în conducerea partidului, oameni care şi-au făcut datoria", a afirmat democrat-liberalul.

Preşedintele PDL a mai spus că în urma discuţiilor avute cu unele organizaţii ale partidului a observat faptul că şi colegii lui de partid doresc revenirea la sigla PDL şi la culoarea portocaliu. ,,Mă bucură după ce domnul Boc a lăsat liber partidul la locale şi a candidat sub vreo 19 sigle. Când ne gândeam să transmitem mesaje naţionale nu prea aveam cum pentru că am candidat sub mărul la Muscel şi Argeş, trifoiul verde pe nu ştiu unde, barca pe nu ştiu unde, dar până la urmă sunt de acord şi eu cu domnul Boc şi din discuţiile pe care le-am avut şi astăzi în Ialomiţa şi ieri în Argeş într-adevăr colegii noştri doresc revenirea la portocaliu şi la semnul nostru tradiţional", a fost remarca lui Vasile Blaga.

Elena Udrea susţine însă că ar fi nevoie de o nouă echipă în PDL, pentru că partidul nu mai are un lider marcant aşa cum a fost Traian Băsescu. „ PDL are şansa, dacă îşi găseşte un proiect credibil şi o echipă puternică, să îi aducă pe toţi aceştia alături de partid la următoarele alegeri. PDL nu mai are un lider puternic cum a fost Traian Băsescu, care a ridicat singur partidul. Acum, pe toată scena politică nu mai există un astfel de lider, de aceea PDL are nevoie de o echipă puternică“, a adăugat Elena Udrea.

Până de curând, Udrea a afirmat, în mod repetat, că nu va candida pentru un post de conducere în PDL, în momentul în care se va organiza Convenţia Naţională.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite