Blaga îl provoacă la dezbatere pe Victor Ponta: "Îl aştept să comparăm programele politice ARD-USL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blaga îi aruncă mănuşa lui Victor Ponta   FOTO Mediafax
Blaga îi aruncă mănuşa lui Victor Ponta   FOTO Mediafax

Vasile Blaga a ţinut să îi răspundă lui Victor Ponta, care îi transmisese că vor avea o dezbatere doar când va fi premier desemnat din partea ARD. Blaga a explicat că alegerile din 9 decembrie vor consemna alegerea unui nou Parlament, nu alegerea celui care va deveni premierul României.

,,Îi reamintesc domnului Victor Ponta că suntem într-o competiţie electorală pentru alegerea reprezentanţilor românilor în Parlament, şi nu într-un concurs pentru alegerea primului ministru. Este un moment în care partidele politice vin în faţa electoratului cu proiectele lor pentru dezvoltarea României pentru următorii patru ani”, a explicat Vasile Blaga.

Liderul PDL a ţinut să îi transmită lui Victor Ponta că în această campanie electorală ar trebui să se vorbească despre programele politice, nu despre funcţia de premier.

dacă domnul Victor Ponta mai este preşedintele PSD şi copreşedinte al USL, atunci îl aştept să vină la o dezbatere publică directă în care să punem faţă în faţă programele ARD şi USL pentru dezvoltarea României. Repet, îl las pe Victor Ponta să stabilească temele şi condiţiile dezbaterii”, a precizat Vasile Blaga

Reacţia lui Blaga vine după ce Victor Ponta susţinuse că ar participa "oricând" la o dezbatere cu Vasile Blaga atunci când şeful PDL va fi desemnat oficial candidat la funcţia de premier.

"Oricând, oricând. Dacă dl Blaga este desemnat oficial candidatul la funcţia de prim-ministru al ARD-ului, merg. Eu speram să mă întâlnesc cu Videanu, e o plăcere ca un procuror să se întâlnească cu un mare hoţ. Dacă dl Blaga este desemnat de structurile ARD candidatul pentru funcţia de prim-ministru, mă întâlnesc în dezbateri", a declarat Ponta.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite