Blaga: „Nu mi-e frică de Dan Voiculescu, ci doar de Dumnezeu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga FOTO Arhiva Adevărul
Vasile Blaga FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele PDL Vasile Blaga a precizat, joi, la Arad, că nu se teme de preşedintele de onoare al PC Dan Voiculescu. Afirmaţia a venit în contextul declaraţiilor Elenei Udrea făcute cu cazia prezentării, în faţa democrat-liberalilor arădeni, a moţiunii cu care va candida la conducerea PDL.

„Nu mi-e frică de dl Voiculescu! De fapt, nu mi-e frică de nimeni, ci numai de Dumnezeu, lucru pe care l-am spus în nenumărate rânduri“, a precizat Blaga.

Referitor la atacurile lansate la adresa sa de cele două contracandidate, Vasile Blaga a afirmat că „nu trebuie săpate tranşee acum“. „Părerea mea este că nu trebuie săpate tranşee acum, tranşee care ulterior vor fi greu de trecut. (...) Când nu ai soluţii mai apelezi şi la astfel de poziţii. Eu mi-aş dori ca în Biroul Naţional să se regăsească toate curentele care au participat la competiţia internă ce se va încheia pe 23 martie“, a subliniat liderul democrat-liberal.

În opinia democrat-liberalului, electoratul de dreapta trebuie câştigat şi asta în condiţiile în care sarcina acestui partid va fi de a convinge pe cei care votează că PDL este partidul clasei de mijloc din România.

De asemenea, în discursul ţinut în faţa simpatizanţilor arădeni, Blaga i-a criticat pe  Sorin Frunzăverde şi Mihai Stănişoară, acuzându-i că s-au retras „la căldură“.

În încheiere, Vasile Blaga a reiterat că indiferent de rezultatul alegerilor interne, nu va părăsi partidul, întrucât cariera sa politică este legată exclusiv de PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite