Blaga: Mă întreb dacă doamna Udrea mai este cu sufletul şi cu inima în PDL

Blaga: Mă întreb dacă doamna Udrea mai este cu
sufletul şi cu inima în PDL

Elena Udrea şi Vasile Blaga Foto: Adevărul

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, s-a întrebat, astăzi, retoric, dacă deputatul  Elena Udrea mai este cu sufletul şi cu inima alături de democrat-liberali.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce Elena Udrea a declarat că ar trebui ca preşedintele PDL să nu mai arate aroganţă faţă de partidele mici şi că ar trebui să fie preocupat de proiectul dreptei commune, Blaga a replicat tăios.

Doamna Udrea are uneori aprecieri extrem de prietenoase, şi de draguţe, şi de constructive pentru PDL, de aceea mă şi întreb uneori dacă mai este şi cu sufletul şi cu inima în acest partid şi nu numai fizic. Desigur, iaca aroganţa la PDL, care nu a atacat niciodată partenerii, posibili parteneri pentru o construcţie de dreapta şi declaratiile savante, elitiste ale d-lui Papahagi, de exemplu, de sâmbătă, de la Cluj, să vedem care este arogant, cine este arogant într-o potenţială astfel de construcţie“, a afirmat Blaga.

Întrebat faţă de ce a aratat PDL aroganţă, liderul democrat-liberalilor a răspuns: „Asta, vă rog, apreciaţi dvs“.
 

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi temă:

Udrea, atac la USL: Ponta conduce un guvern de puşti care confundă Palatul Victoria cu maidanul din spatele şcolii

Blaga: Stolojan, Macovei, Ungureanu vor fi pe lista PDL pentru europarlamentare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: