Blaga, despre înscrierea lui Boc în Fundaţia Mişcarea Populară: „Bine ar fi să demisioneze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PDL, Vasile Blaga FOTO Mediafax
Preşedintele PDL, Vasile Blaga FOTO Mediafax

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, consideră că primarii înscrişi în Fundaţia Mişcarea Populară ar trebui să demisioneze şi să recâştige mandatul sub altă culoare politică.

„Dacă vă uitaţi pe Emil Boc) e bine să se hotărască dacă e bine să fie membru al unei fundaţii care s-a săturat de PDL. (…) De la declaraţii până la fapte sunt lucruri multe şi aici e o problemă de  moralitate. Ei au fost aleşi pe listele PDL. Dacă au alte gânduri, se simt în stare să câştige sub alte culori, să o facă! Bine ar fi să îşi dea demisia!“,  a declarat liderul democrat-liberal, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al formaţiunii.

Întrebat dacă primarii în cauză ar putea fi sancţionaţi sau excluşi din PDL, Blaga a dat un răspuns negativ.

„Lucrurile le vom analiza pas cu pas. Nu vreau să dau prea mare importanţă unei acţiuni care, probabil, şi-a propus să estompeze acţiunea adevăratului PDL, adevăratului partid de opoziţie“, a mai spus el.

Totodată, Blaga a arătat că nu va discuta această situaţie în BPN, iar subiectul va fi abordat „doar ca procedură generală“. 

Citeşte şi:

Emil Boc s-a decis: intră în fundaţia Mişcarea Populară

Primarul Emil Boc a anunţat, duminică, la Cluj, că a acceptat să facă parte din Fundaţia Mişcarea Populară, susţinând că, în acest fel, poate avea o contribuţie la unificarea dreptei. Anunţul a fost făcut în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu şi a liderilor Partidului Mişcarea Populară.

Emil Boc forţează excluderea din PDL. Primarul Clujului va participa la o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară alături de Elena Udrea şi de Cristian Preda

Citeste mai mult: adev.ro/n0iqss

Emil Boc forţează excluderea din PDL. Primarul Clujului va participa la o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară alături de Elena Udrea şi de Cristian Preda

Emil Boc va participa duminică, de la 12.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la care vor veni, printre alţii, Elena Udrea, Cristian Preda şi Daniel Funeriu. Aşa cum „Adevărul” anunţa duminică, Boc va forţa PDL să-l excludă, pentru a putea trece în PMP fără a-şi pierde mandatul de primar. Boc a susţinut azi că nu a fost invitat să intre nici Partidul şi nici în Fundaţia Mişcarea Populară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite