Blaga, la Adevărul Live: „Cred că Kovesi are nevoie de două mandate în fruntea DNA. Este o bună profesionistă, sunt convins că nu are ambiţii politice“

Vasile Blaga: ”Cred că doamna Kovesi are nevoie de două mandate în fruntea DNA. Este o bună profesionistă, sunt convins că nu are ambiţii politice”

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, la Adevărul Live, că nu crede că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, are ambiţii politice şi că ar trebui să mai rămână un mandat în fruntea DNA.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din câte o cunosc, şi am colaborat destul de mult timp, am avut colaborări foarte apropiate, pentru că hotărâse CSAT să propunem un set pentru reducerea evaziunii fiscale, nu cred că are ambiţii politice. Sunt sigur că nu are ambiţii politice. Este o profesionistă. Este la primul mandat. Ca să poţi să arăţi ce poţi să faci ai nevoie de două mandate“, a spus Blaga, la Adevărul Live.

Liderul PNL a recunoscut că mai mulţi lideri din teritoriu s-au plâns de faptul că acţiunile DNA îi împiedică să-şi desfăşoare activitatea, însă crede că cei care procedează conform legii nu au de ce să se teamă.

„Unii s-au plâns (n.r. din teritoriu). Sunt şi situaţii în care probabil funcţionarii publici, oameni din primării, au foarte mare reţinere de a semna, dar dacă ai conştiinţa împăcată şi eşti stăpân pe tine, nu văd de ce nu ai semna. Am auzit din partea multor aleşi locali, inclusiv din PNL. Am văzut pe bloguri astfel de poziţii şi oameni respectabili din media. Este o zonă sensibilă a oportunităţii care trebuie reglementată mai bine. Un primar stabileşte dacă trebuie făcut pod, nu Curtea de Conturi. Dacă decizia a fost încălcată, s-a luat mită, leagă-i“, a mai spus Blaga.

Citeşte şi:

Adevărul LIVE, Vasile Blaga, copreşedinte PNL: Moţiunea de cenzură va fi introdusă în iunie

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, la Adevărul Live, că nu doreşte răsturnarea Guvernului Ponta cu ajutorul acţiunilor DNA, aşa cum a sugerat premierul Victor Ponta, şi a anunţat că liberalii vor urma calea moţiunii de cenzură, pe care o vor depune în luna iunie.

Adevărul LIVE, Vasile Blaga, copreşedinte PNL: Moţiunea de cenzură va fi introdusă în iunie

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a vorbit,  la Adevărul Live, despre recentele consultări cu Klaus Iohannis de la Cotroceni, despre strategia liberalilor de a prelua guvernarea de la PS, dar şi despre acţiunil DNA din ultima perioadă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările