Blaga: “ PDL trebuie să fie mai unit ca niciodată”

Blaga: “ PDL trebuie să fie mai unit ca niciodată”

Președintele PDL Vasile Blaga

Preşedintele Senatului Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Satu Mare, că PDL trebuie să fie mai unit ca niciodată, deoarece îl aşteaptă cel mai greu an electoral.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Partidul trebuie să fie mai unit ca niciodată pentru că avem un an electoral foarte greu, poate cel mai greu de până acum. Nu mai suntem în situaţia unui partid de 7 la sută care are ca ţintă 12-15 la sută, cum eram la începutul anilor 2000, ci dimpotrivă, un partid care doreşte să îşi scrie procentele cu 3 în faţă, în toamnă", a spus Blaga, făcând referire la alegerile parlamentare.

Preşedintele Senatului a adăugat că nu consideră oportună o schimbare la nivelul conducerii partidului, pe motiv de imagine, după modelul de la Guvern.

Blaga a avut, sâmbătă, o întâlnire cu membrii Biroului Permanent Judeţean şi cel Municipal al PDL Satu Mare, în cadrul căreia s-a discutat despre strategia PDL pentru anul electoral 2012.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările