Biroul permanent discută convocarea Senatului în sesiune extraordinară

Biroul permanent discută convocarea Senatului în sesiune 
extraordinară

Prima şedinţă a Senatului nou ales / FOTO Inquam Photos / George Călin / 21 dec 2020

Biroul permanent al Senatului are pe ordinea de zi a şedinţei de marţi, ora 11.00, o decizie a preşedintei forului legislativ Anca Dragu de convocare a Senatului în sesiune extraordinară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plenul Senatului ar fi programat la ora 14.00, pentru informarea cu privire la proiecte de legi pentru aprobarea mai multor ordonanţe de urgenţă ale Guvernului, cât şi pentru modificarea componenţei unor comisii permanente.

„Se convoacă Senatul în sesiune extraordinară, în data de 19 ianuarie 2021, ora 14.00”, arată decizia preşedintei Senatului Anca Dragu, care este înscrisă pe ordinea de zi a Biroului permanent de marţi. 

Tot marţi are loc şi şedinţa Comitetului liderilor grupurilor parlamentare, conform site-ului Senatului.

De asemenea, pentru plenul programat la ora 14.00, marţi, sunt două puncte pe ordinea de zi:

„1. Informare cu privire la proiectele de legi privind aprobarea unor ordonanţe de urgenţă ale Guvernului, precum şi a altor iniţiative legislative înregistrate la Biroul permanent al Senatului, care urmează să fie avizate de comisiile parlamentare în termenele stabilite.

2. Modificări în componenţa nominală a unor comisii permanente”.

Citeşte şi:

Urzeala Tronului PNL: Rareş Bogdan a declanşat puciul anti-Orban. Ce tabere se conturează

Deputat Platforma DA: Scenariul absenţei deputaţilor la şedinţele plenare pentru dizolvarea Parlamentului este irelevant

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările