Bine că nu le promiteţi că îi graţiaţi, domnule Ponta

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mediafax – “Liderul PSD, Victor Ponta declara că nu se dezice de preşedintele CJ Mehedinţi şi alţi şefi de consilii judeţene, aflaţi în atenţia DNA, care au probleme “doar pentru că sunt din judeţe unde PSD stă foarte bine” şi arată că primarul Gheorghe Ştefan nu mai are nicio problemă după ce a trecut la PMP”.

Sper că premierul nu crede ceea ce spune, ci stă în geam şi citeşte fraze scrise de baronii PSD când susţine enormitatea aceasta. Niciodată nu am fost agresivă când a venit vorba de asemenea acţiuni şi mereu am respectat prezumţia de nevinovăţie a celor care au fost luaţi pe sus.

Dar dacă eu nu mă pronunţ niciodată în favoarea sau defavoarea lor, dumneavoastră, domnule premier, care sunteţi co-autor al pactului de coabitare şi al împărţirii procurorilor pe criteriul “unul de premier, unul de Băsescu”, frăţeşte, cum de nu vă înghiţiţi vorbele acestea ca să pastraţi măcar aparenţa că sunteţi premier care crede în statul de drept?! Bine ca nu promiteţi în prime-time că-i graţiaţi individual pe toţi din PSD care au probleme cu legea, în improbabila primă zi de mandat prezidenţial…

Mă aştept acum ca, în calitate de preşedinte al PSD, să daţi ordin de mobilizare pe modelul acţiunii din Argeş din 2011, când l-aţi susţinut pe Constantin Nicolescu, care avea mandat de arestare pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Caz în care chiar vă rog să conduceţi personal protestele, acolo în stradă.

Articol preluat şi pe www.alinagorghiu.ro.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite