Surse: La câteva secţii din Sectorul 5 vor fi renumărate voturile. BEC a respins cererea PSD pentru renumărarea voturilor la Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Biroul Electoral Central a respins, în şedinţa de miercuri, solicitările PSD de a fi renumărate voturile la Sectorul 1 din Bucureşti, au declarat surse ale instituţiei pentru News.ro. În schimb, pentru Sectorul 5 va fi efectuată o renumărare la câteva secţii, au adăugat sursele citate.

În şedinţa de marţi a BEC a fost stabilit să fie amânată decizia privind solicitarea candidatului PSD Dan Tudorache de a fi renumărate voturile la Sectorul 1 al Capitalei.

Liderul USR Dan Barna a declarat că situaţia de la Sectorul 1 a fost lămurită, cifrele din procesele-verbale coincid cu cele din sistemul oficial, iar Clotilde Armand, candidata susţinută de PNL şi USR-PLUS, este primarul acestui sector.

La rândul ei, Clotilde Armand a declarat că au fost tentative de fraudă şi că doreşte ca actualul primar Dan Tudorache să fie anchetat. Ea a adăugat că, din punct de vedere matematic, ea a câştigat alegerile. 

Întrebată de ce nu este de acord cu renumărarea voturilor de la Sectorul 1, Clotilde Armand a răspuns: „Ne dorim ca legea să fie respectată, trebuie o bază legală. Baza legală nu există la ora actuală”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite