Băsescu, despre alegerile prezidenţiale: „Ponta ar putea fi bătut de un candidat ca Boc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la emisiunea „Evenimentul Zilei“ că PSD va avea candidat propriu la Preşedinţie, iar fostul premier Emil Boc are şanse mai mari să-l învingă pe Victor Ponta decât Mihai Răzvan Ungureanu.

„PSD va avea candidat propriu, pe Victor Ponta, dar îşi scad şansele cu Ponta. Ponta ar putea fi bătut de un candidat ca Boc. Boc ar avea mai multe şanse decât Ungureanu.
Poporul ăsta va înţelege că Boc a luat nişte măsuri care să salveze ţara. Opţiunea noastră a fost una rapidă, în doi ani am trecut pe creştere. Cred că Boc va fi reevaluat, chiar dacă a fost înjurat. Multe dintre etichete nu mai sunt credibile“, a opinat Traian Băsescu.

În plus, Băsescu nu crede în şansele lui Crin Antonescu de a ajunge viitorul preşedinte al României.
Dacă nu l-am ars într-o ocazie creată de un ziarist, nu înseamnă că îl iubesc pe Antonescu. Dar trebuie să ai o limită când faci politică: să nu te prostituezi. Crin Antonescu şi-a încheiat mandatul. Nu mai poate câştiga“, a completat şeful statului.

Şeful statului a mai adăugat că preocuparea sa nu este unficarea dreptei, ci creşterea Partidului Mişcarea Populară. „Este clar că voi rămâne în politică, dar încă nu este preocuparea mea adunarea dreptei. Dacă aş putea să ajut discret să crească Mişcarea Populară, aş fi mulţumit. Dreapta trebuie să fuzioneze, să facă un partid mare. Fuziuni una după alta şi trebuie ales momentul. Dacă m-ar întreba cineva, le-aş spune să o facă înainte de europarlamnetare. Niciodată n-am avut o discuţie cu Crin Antonescu“, a mai adăugat Băsescu.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite