Basescu vrea sa infunde puscaria cu pesedisti

Razboiul dintre presedintele PD Traian Basescu si liderii PSD a ajuns la faza amenintarilor cu inchisoarea. Nereusind sa iasa din criza de idei in care se afla in ultima perioada, Basescu a copiat

Razboiul dintre presedintele PD Traian Basescu si liderii PSD a ajuns la faza amenintarilor cu inchisoarea. Nereusind sa iasa din criza de idei in care se afla in ultima perioada, Basescu a copiat modelul lui C.V. Tudor, a carui tema preferata este azvarlirea in inchisoare a tutoror celor care au guvernat, si al pesedistului Miron Mitrea, care, aflat in opozitie, propunea cresterea numarului puscariilor pentru ca taranistii sa poata dormi cate unul in pat dupa alegeri. Pe aceeasi linie, Traian Basescu le-a promis pesedistilor ca "vor ajunge jos de tot, in beciuri". "Va dau asta in scris", le-a spus, ieri, Basescu membrilor organizatiei de tineret a PD. Povestind ca, in calitate de primar general, a incheiat cu detinutii un contract prin care acestia sa planteze pomi in Bucuresti, Traian Basescu a afirmat ca, dupa 2004, va pastra doua cartiere pentru Adrian Nastase, mai ales ca actualul sef al Executivului a inceput deja sa puna pomisori in fata Guvernului. Liderul PD s-a declarat adeptul reeducarii prin munca a pesedistilor si a sustinut ca partidul de guvernamant are un nivel foarte ridicat de coruptie. "Spre exemplu, nea Nicu, vecinul meu de bloc (Nicolae Vacaroiu - n. red.), mai o banca, mai un SOV", a spus Basescu, adaugand ca, pe langa coruptie, PSD are si probleme cu proxenetismul. "De fapt, ei au doua probleme: unii proxeneti, altii...", a afirmat presedintele PD, fara sa faca alte precizari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: