Băsescu: UNPR este acum un partid curat deoarece vine fără Gabriel Oprea, Şerban Mihăilescu, Eugen Nicolicea, Neculai Onţanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
basescu congres pmp unpr

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, că UNPR este ”acum un partid curat deoarece vine fără Gabriel Oprea, Şerban Mihăilescu, Eugen Nicolicea, Neculai Onţanu”, adăugând că acest partid ”vine cu o infrastructură politică mult mai bună, care va permite extinderea de organizaţii PMP”.

Traian Băsescu a fost prezent, sâmbătă, la Tabăra de Vară a Organizaţiei de Tineret a PMP, unde a declarat că prin fuziunea PMP cu UNPR s-a creat ”o a treia forţă politică” în România.

”Fuziunea s-a realizat pentru că era nevoie de crearea unei forţe politice care să poată amenda credibil acţiunile politice ale PNL şi PSD. În urma acestei fuziuni, a rezultat o a treia forţă politică. UNPR este acum un partid curat  deoarece vine fără Gabriel Oprea, Şerban Mihăilescu, Eugen Nicolicea, Neculai Onţanu, care nu mai fac parte din partid“, a spus Băsescu.

Preşedintele PMP a mai afirmat că UNPR vine cu o infrastructură politică bună.

”La alegerile locale, PMP a reuşit să depună liste cu candidaţi doar în jumătate din localităţile din ţară, ceea ce şi explică scorul la nivel naţional. Acolo unde am avut candidaţi, rezultatul a fost mult mai bun pe de o parte, dar UNPR vine cu o infrastructură politică mult mai bună, care va permite extinderea de organizaţii PMP“, a spus Traian Băsescu.

Băsescu a precizat că UNPR vine cu experienţă mai mare, deoarece majoritatea candidaţilor PMP sunt tineri.

”90% din candidaţii PMP au fost tineri, cu vârsta sub 40 de ani. Am mers pe ideea că românii cer schimbarea clasei politice. Eşecul a fost total. Tinerii au fost respinşi de electoratul românesc, fiind preferaţi oamenii cu experienţă politică. Parlamentarii cu care vine UNPR crează premisa ca, alături de tineri, să avem şi oameni cu mai multă experienţă la alegerile parlamentare din toamnă“, a mai spus Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite