Băsescu, după ce UDMR a rupt pactul cu PSD: Kelemen Hunor şi gaşca lui de la vârful UDMR au intrat în panică. Au fost compromişi de cârdăşia cu Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Traian Băsescu, candidat PMP la europarlamentare, susţine că UDMR a rupt protocolul de colaborare cu PSD cu trei zile înainte de alegeri pentru că „a intrat în panică“. Motivul: electoratul maghiar ar fi sancţionat la urne cârdăşia dintre Kelemen Hunor  şi Liviu Dragnea.

„UDMR în panică! Kelemen Hunor şi gaşca lui de la vârful UDMR au intrat în panică. Compromisă de cârdăşia cu Budapesta şi dezavuată de cetăţenii români de etnie maghiară, gaşca lui Kelemen Hunor s-a speriat de riscul că maghiarii oneşti nu le vor da votul pentru a intra în Parlamentul European.

Cu disperare, liderii UDMR, desprinşi de realităţile minorităţii pe care pretind ca o reprezintă, s-au agăţat de incidentul de la Valea Uzului şi au anunţat îngheţarea relaţiilor cu alinţa PSD-ALDE, pe care, contra cost (contra funcţii şi contracte) au sprijinit-o până acum fără rezerve în politica antinaţională pe care au dus-o.

În realitate, Kelemen Hunor şi gaşca lui au anunţat îngheţarea relaţiilor cu PSD şi ALDE în încercarea de ai păcăli pe etnicii maghiari că s-au desprins de cârdăşia cu Dragnea, Vâlcov, Chiţoiu şi Tăriceanu, încercând astfel şă-şi salveze rezultatul electoral de la europarlamentare. Eu sper că nu vor reuşi să-i mai păcălească încă o dată pe oneştii cetăţeni români de etnie maghiară“, a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

Liderii UDMR s-au reunit într-o şedinţă de urgenţă pentru a rupe protocolul de colaborare parlamentară cu PSD. Pretextul: scandalul mormintelor din Valea Uzului. Motivul real: nemulţumirea electoratului maghiar faţă de colaborarea UDMR-PSD, partid grav afectat de încercările lui Liviu Dragnea de a scăpa de Justiţie. Potrivit unor surse politice, există mari şanse ca UDMR să nu treacă pragul electoral.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite